Magiritsa - Soppa Med Kyckling Och Avgolemono Recept

Magiritsa – soppa med kyckling och avgolemono

En mättande soppa med smak av kryddgrönt, citron och kyckling. Magiritsa är ett självklart inslag på det grekiska påskbordet, en traditionell soppa som äts under påskaftons kväll och markerar därigenom slutet på fastan. Originalreceptet innehåller både lammnjure och lever men här har vi anpassat rätten till alla smaklökar, stora som små. Glad påsk!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8 Portioner

Soppfond:

Strax före servering:

Avgolemono (redning på ägg och citron):

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Soppa:

Avgolemono:

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott