Magiritsa – soppa med kyckling och avgolemono
Magiritsa - Soppa Med Kyckling Och Avgolemono Recept

Magiritsa – soppa med kyckling och avgolemono

En mättande soppa med smak av kryddgrönt, citron och kyckling. Magiritsa är ett självklart inslag på det grekiska påskbordet, en traditionell soppa som äts under påskaftons kväll och markerar därigenom slutet på fastan. Originalreceptet innehåller både lammnjure och lever men här har vi anpassat rätten till alla smaklökar, stora som små. Glad påsk!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

8 Portioner

Soppfond:

Strax före servering:

Avgolemono (redning på ägg och citron):

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Soppa:

Avgolemono:

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Pumpasoppa Med Tryffelfeta Recept

Pumpasoppa med tryffelfeta

Lyxigt gott med pumpa och tryffelfeta! Denna krämiga höstsoppa är lagad på butternutpumpa, äppelcider och grädde. Serveras på mingelträffen i små kaffekoppar eller glas. Fint,

LÄS MER >