fbpx
Fetaostbiffar med vitlök och oregano
Fetaostbiffar med smaker från det grekiska köket

Fetaostbiffar med vitlök och oregano

Fetaostbiffar, ugnsrostad potatis med kalamataoliver ihop med en svalkande krämig tzatziki blir en ljuvlig medelhavsinspirerad middag. Fetaostbiffarna får en härlig smak av oregano och vitlök.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kokt Krossad Färskpotatis Recept

    Kokt krossad färskpotatis

    Färskpotatisen brukar dyka upp i mataffärernas grönsaksavdelning någon gång i slutet av maj. Här kommer ett enkelt recept som passar utmärkt när det har blivit

    LÄS MER >

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >