Indisk palak halloumi med grekisk influens serverad i en stekpanna mot en träskärbräda

Palak halloumi

Halloumi är en ovanligt användbar ost. Här har vi kokat den mjuk i en smakrik, kryddig och krämig variant av den indiska klassikern palak paneer. Gör dig redo för en smakfest av ingefära, chili, tomat, spenat och garam masala.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Indisk saag vegetarisk rätt med halloumi och spenat i stekpanna med blå duk

    Saag halloumi

    En kryddig och lagom het indisk rätt som älskas av vegetarianer världen över. Saag betyder bladgrönsaker, som kan vara det mesta från spenat eller mangold

    LÄS MER >