Indisk saag vegetarisk rätt med halloumi och spenat i stekpanna med blå duk

Saag halloumi

En kryddig och lagom het indisk rätt som älskas av vegetarianer världen över. Saag betyder bladgrönsaker, som kan vara det mesta från spenat eller mangold till grönkål och svartkål. Vi gillar spenat men tyckte att det saknades en cypriotisk ost i receptet. Sagt och gjort.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet 750 g

    Halloumi Originalet 750 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Indisk palak halloumi med grekisk influens serverad i en stekpanna mot en träskärbräda

    Palak halloumi

    Halloumi är en ovanligt användbar ost. Här har vi kokat den mjuk i en smakrik, kryddig och krämig variant av den indiska klassikern palak paneer.

    LÄS MER >