Stekt Grilloumi med oliver
Stekt Grilloumi Med Oliver Recept

Stekt Grilloumi med oliver

En enkel och god brunsch- eller lunchrätt med vår egen Grilloumi stekost! Här får den gott sällskap av skivade kalamonoliver och rikliga mängder olivolja från Fontanas familjeskafferi. Kali Orexi!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

2-3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >
    Halloumi Fries Recept

    Halloumi-fries

    Har du aldrig testat halloumi-fries får du inte missa detta busenkla recept på världens godaste fries! Perfekt som plockrätt eller tillbehör till fisk och kött.

    LÄS MER >
    Halloumi Spett Recept

    Halloumi-spett

    Grillade halloumi-spett är en given favorit på de flesta grillgaller. Varva osten med soltorkade tomater och kalamataoliver från Fontanas familjeskafferi, bjud på en äkta grekisk

    LÄS MER >
    Fyllda auberginer recept

    Fyllda auberginer

    Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut

    LÄS MER >
    Wrap Med Halloumi Fries Recept

    Wrap med Halloumi Fries

    Ett busenkelt recept på wraps som har fyllts med Fontana Halloumi Fries och en fräsch ruccolasallad. De krispiga halloumistavarna får sällskap av vår egen grekiska

    LÄS MER >