PASTA MED MUSTIG BRUSCHETTATOMATSÅS RECEPT

Pasta med mustig bruschettatomatsås

Ibland är enklast också godast. Här har vi en klassisk italiensk pastarätt som smaksatts med våra egna soltorkade tomater och mängder av basilika. Serveras med riven Saganakiost.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Bruschetta soltorkade tomater 130 g

    Bruschetta soltorkade tomater

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bondpizza

    Bjud på äkta grekisk pizza! Den här varianten kallas för bondpizza och serveras mycket på Kreta. Toppa med krispig paprika, fetaost och kalamataoliver på en

    LÄS MER >