Search

Potatis- och Halloumistacks med Rosmarin

Krispiga och gyllene Halloumistacks med smak av rosmarin – en underbar kombination av salt halloumi, potatis och sötpotatis. Perfekt som förrätt, tillbehör till middagen eller som en lyxig detalj till helgens mat. För dig som älskar ost är detta ett recept som verkligen imponerar vid bordet!

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi- och nektarinsallad

    Gör en ljuvlig sommarsallad med honungsglazerad halloumi, nektariner, grönsaker och krämig tzatziki — perfekt till en lätt lunch i skuggan eller som en färgsprakande rätt

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Marinerade oliver med feta

    Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad

    LÄS MER >