Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Vegetarisk scarpaccio med tunnt skivade rödbetor som får sällskap av en fluffig yoghurt- och fetaostkräm med honung och pistagenötter. Enkelt och fantastiskt gott till grillbuffén i sommar!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vattenmelonsallad

    En härligt läskande melonsallad säger ingen nej till i sommar. Här får den sällskap av grillad halloumi, krispiga pinjenötter och lime. Ju mognare melon desto

    LÄS MER >