Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Vegetarisk carpaccio med tunnt skivade rödbetor som får sällskap av en fluffig yoghurt- och fetaostkräm med honung och pistagenötter. Enkelt och fantastiskt gott till grillbuffén i sommar!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >