Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Vegetarisk carpaccio med tunnt skivade rödbetor som får sällskap av en fluffig yoghurt- och fetaostkräm med honung och pistagenötter. Enkelt och fantastiskt gott till grillbuffén i sommar!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >
    Grekisk Sallad Recept

    Äkta Grekisk sallad

    En äkta grekisk sallad med allt det goda från våra bördiga ömarker. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd, eller som tillbehör till kött,

    LÄS MER >
    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >