Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Vegetarisk carpaccio med tunnt skivade rödbetor som får sällskap av en fluffig yoghurt- och fetaostkräm med honung och pistagenötter. Enkelt och fantastiskt gott till grillbuffén i sommar!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Varm Caprese Recept

    Varm caprese

    En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens

    LÄS MER >
    Krämig Grönkålssallad Recept

    Krämig Grönkålssallad

    Vem påstod att grönkål är trist? Här har vi förberett en krämig grönkålssallad med dijonmajonnäs, krossade valnötter och Saganakiost. Julens garanterat godaste grönkålsrätt!

    LÄS MER >
    Grekisk Sallad Recept

    Äkta Grekisk sallad

    En äkta grekisk sallad med allt det goda från våra bördiga ömarker. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd, eller som tillbehör till kött,

    LÄS MER >