Bakad fetaostsallad Recept

Bakad fetaostsallad

Bakad fetaostsallad är den perfekta rätten att svalka sig med i sommarvärmen eller som en snabblagad lunch. Fetaosten blir underbart krämig när man ugnsbakar den och passar perfekt ihop med pasta och en skvätt olivolja på toppen. Även oliver och tzatsiki är perfekt till och ger ytterligare en grekisk touch.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Krämig Grönkålssallad Recept

    Krämig Grönkålssallad

    Vem påstod att grönkål är trist? Här har vi förberett en krämig grönkålssallad med dijonmajonnäs, krossade valnötter och Saganakiost. Julens garanterat godaste grönkålsrätt!

    LÄS MER >
    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >
    Halloumispett Recept

    Halloumispett

    Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en

    LÄS MER >