Rödbetspaj Recept

Rödbetspaj

En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i kylen. Använd blasten till en god sallad istället. För ett ännu frasigare resultat rekommenderar vi att byta ut det klassiska pajskalet mot Fontana filodeg.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Fyllning

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontanas Kräftpaj Recept

    Fontanas kräftpaj

    Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

    LÄS MER >
    Halloumipajer recept

    Halloumipajer

    Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

    LÄS MER >
    Sötpotatisgratäng Recept

    Sötpotatisgratäng

    Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

    LÄS MER >