Rödbetspaj Recept

Rödbetspaj

En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i kylen. Använd blasten till en god sallad istället. För ett ännu frasigare resultat rekommenderar vi att byta ut det klassiska pajskalet mot Fontana filodeg.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Fyllning

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Sötpotatisgratäng Recept

    Sötpotatisgratäng

    Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

    LÄS MER >
    Fontanas Kräftpaj Recept

    Fontanas kräftpaj

    Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

    LÄS MER >

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >
    Grönsakspaj med feta recept

    Grönsakspaj med feta

    Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa

    LÄS MER >