Rödbetspaj Recept

Rödbetspaj

En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i kylen. Använd blasten till en god sallad istället. För ett ännu frasigare resultat rekommenderar vi att byta ut det klassiska pajskalet mot Fontana filodeg.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Fyllning

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >
    Halloumipajer recept

    Halloumipajer

    Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

    LÄS MER >