Saftig Apelsinkaka Med Olivolja Recept

Saftig apelsinkaka med olivolja

En sammetslen och saftig apelsin- och chokladkaka gjord med olivolja istället för smör. Oljan ger kakan en spännande smakkaraktär och ett ännu saftigare resultat. Ett ljuvligt recept som garanterat kommer att förvandlas till en fikafavorit.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja Mini 0,1 liter

    One Olivolja Mini

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >
    Äppelrullar Recept

    Äppelrullar

    Lär dig baka härligt spröda filorullar fyllda med kanelkryddade äpplen och aprikos. En grekisk tolkning av tysk strudel med mycket fras och smak!

    LÄS MER >