Saftig apelsinkaka med olivolja
Saftig Apelsinkaka Med Olivolja Recept

Saftig apelsinkaka med olivolja

En sammetslen och saftig apelsin- och chokladkaka gjord med olivolja istället för smör. Oljan ger kakan en spännande smakkaraktär och ett ännu saftigare resultat. Ett ljuvligt recept som garanterat kommer att förvandlas till en fikafavorit.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >