Grilloumicrepes med honung
Grilloumicrepes med honung recept

Grilloumicrepes med honung

Grilloumi är en väldigt användbar ost, både till och efter maten. Om du river den på crepes och ringlar honung över har du en mild, härligt sötsalt efterrätt. Eller brunchrätt? Frukost, kanske? Jordgubbar, hallon eller blåbär är gott till.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10–12 crepes Portioner
  • Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >
    Grilloumi med Honung Recept

    Grilloumi med honung

    En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.

    LÄS MER >
    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >