Grilloumicrepes med honung
Grilloumicrepes med honung recept

Grilloumicrepes med honung

Crepes är gott. Men har du testat grilloumicrepes? Det kan vara överraskande, men grilloumi är en väldigt användbar ost, både till och efter maten. Om du river den på crepes och ringlar honung över har du en mild, härligt och sötsalt efterrätt. Eller brunchrätt? Frukost, kanske? Jordgubbar, hallon eller blåbär är gott till.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10–12 crepes Portioner
  • Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >