Grilloumicrepes med honung recept

Grilloumicrepes med honung

Crepes är gott. Men har du testat grilloumicrepes? Det kan vara överraskande, men grilloumi är en väldigt användbar ost, både till och efter maten. Om du river den på crepes och ringlar honung över har du en mild, härligt och sötsalt efterrätt. Eller brunchrätt? Frukost, kanske? Jordgubbar, hallon eller blåbär är gott till.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10–12 crepes Portioner
  • Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Baklava Recept

    Baklava

    Baklava är en härligt frasig och söt mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept. Här bjuder vi på vårt!

    LÄS MER >
    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Grilloumi med Honung Recept

    Grilloumi med honung

    En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.

    LÄS MER >