Cheesecake med Feta
Fetaost Cheesecake Recept

Cheesecake med Feta

En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i centrum på smörgåsbordet!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

Botten:

Cheesecakesmet:

Garnering:

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet

Läs Mer
Fontana Olivmix Kalamon & Halkidiki Urkärnade

Olivmix Kalamata & Halkidiki Urkärnade

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >
    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frasig dessert som kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa

    LÄS MER >
    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >