Fetaost med olivolja och oregano Grekiskt recept

Skivad fetaost med olivolja och oregano

Det är väldigt enkelt att göra en rätt av Fontana Fetaost. Lägg den på ett fat, ringla olivolja ovanpå och strö över oregano. Njut som förrätt, på ostbrickan eller som en bland många smårätter.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Frixos Finest Lakoni Extra Virgin Olivolja

    Frixos Finest LAKONIA Extra Virgin Olivolja

    Läs Mer
    Frixos Finest Sitia Extra Virgin Olivolja

    Frixos Finest SITIA Extra Virgin Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Inbakad Fetaost Recept

    Inbakad fetaost

    Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig

    LÄS MER >
    Fetaostknyten Recept

    Fetaostknyten

    Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

    LÄS MER >