Skivad fetaost med olivolja och oregano
skivad fetaost med olivolja och oregano

Skivad fetaost med olivolja och oregano

Det krävs väldigt lite för att njuta av Fontana fetaost, faktiskt bara några droppar olivolja och en knippe oregano. Skär fetan i tjocka skivor och servera som förrätt, på ostbrickan eller tillsammans med andra mezerätter.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

2-3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Frixos Finest LAKONIA Extra Virgin Olivolja 500 ml

    Frixos Finest LAKONIA Extra Virgin Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Frixos Finest  SITIA Extra Virgin Olivolja 500 ml

    Frixos Finest SITIA Extra Virgin Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >
    Fetaostknyten Recept

    Fetaostknyten

    Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

    LÄS MER >
    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >