Stifado – Nötkött med lök
Stifado Notkott Med Lok Recept

Stifado – Nötkött med lök

Det amerikanska uttrycket ”comfort food” är ett bra sätt att beskriva den här rätten som lär dig koka högrev i rödvin med steklök och varma kryddor. Mat som lyser upp de mörkaste höst- och vinterkvällarna. Servera gärna med krispig klyftpotatis, grekiska oliver och ett riktigt gott bröd.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >
    Köttbullar Med Saganaki Recept

    Köttbullar med Saganaki

    Ett klassiskt recept på svenska köttbullar med en liten tvist. Vi har nämligen valt att fylla köttbullarna med grekisk saganakiost. Fantastiskt gott och ett lite

    LÄS MER >
    Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

    Cypriotiska små köttbullar

    Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

    LÄS MER >
    Grillad Sheftaliakorv Recept

    Grillad sheftaliakorv

    Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.

    LÄS MER >