Stifado – Nötkött med lök
Stifado grekiskt recept på gryta med högrev och lök

Stifado – Nötkött med lök

Stifado är köttgryta på grekiska. Låt högrev koka länge med rödvin i en kryddig gryta som doftar spiskummin, nejlika och kanel. Lägg till steklök och servera med nyrostad klyftpotatis, grekiska oliver och ett riktigt gott bröd.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >
    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >