Stifado – Nötkött med lök
Stifado grekiskt recept på gryta med högrev och lök

Stifado – Nötkött med lök

Stifado är köttgryta på grekiska. Låt högrev koka länge med rödvin i en kryddig gryta som doftar spiskummin, nejlika och kanel. Lägg till steklök och servera med nyrostad klyftpotatis, grekiska oliver och ett riktigt gott bröd.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammfarsbullar Med Halloumi Recept

    Lammfarsbullar med halloumi

    Ett lite lyxigare alternativ till de klassiska köttbullarna! Här har nötfärsen bytts ut mot lammfärs och bullarna har fyllts med krämig halloumiost. Servera tillsammans med

    LÄS MER >
    Grillad Biff Med Tahini Recept

    Grillad biff med tahini

    Vår grillade ryggbiff får en lite nötigare smak när den paras ihop med tahini sesamfrösås. Serveras på en bädd av färska ruccolablad och hackade oliver

    LÄS MER >