Grekisk köttgryta med pilaffris
Grekisk Köttgryta Med Pilaffris Recept

Grekisk köttgryta med pilaffris

En klassisk grekisk vintergryta kokt på högrev som marinerats i julens varma kryddor. De soltorkade tomaterna från vårt familjeskafferi ger grytan en extra smakdimension. Passar utmärkt på julbordet!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

6-8 Portioner

Marinad

Gryta

Till servering

Pilaffris, 4 port

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
Fontana Tomatjuice 1 l

Tomatjuice

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer
Fontana Peperoncini Het & Krispig 460g

Peperoncini Het & Krispig

Läs Mer
Fontana Peperoni Mellanstark & Söt 460g

Peperoni Mellanstark & Söt

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • Pilaffris

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >
    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >