Vinmarinerade revbensspjäll recept

Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia

Möra revbensspjäll marinerade i rödvin och varma kryddor. Serveras tillsammans med bulgurpilaff och en stor klick äkta grekisk yoghurt. En lyxig festrätt som sköter det mesta själv och inte tar särskilt lång tid att förbereda.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • MARINAD

    BULGURPILAFF

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent 500 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 500g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Bulgurpilaff:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

    Cypriotiska små köttbullar

    Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

    LÄS MER >