Vinmarinerade revbensspjäll recept

Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia

Möra revbensspjäll marinerade i rödvin och varma kryddor. Serveras tillsammans med bulgurpilaff och en stor klick äkta grekisk yoghurt. En lyxig festrätt som sköter det mesta själv och inte tar särskilt lång tid att förbereda.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • MARINAD

    BULGURPILAFF

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent 500 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 500g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Bulgurpilaff:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammfarsbullar Med Halloumi Recept

    Lammfarsbullar med halloumi

    Ett lite lyxigare alternativ till de klassiska köttbullarna! Här har nötfärsen bytts ut mot lammfärs och bullarna har fyllts med krämig halloumiost. Servera tillsammans med

    LÄS MER >
    Grillad Biff Med Tahini Recept

    Grillad biff med tahini

    Vår grillade ryggbiff får en lite nötigare smak när den paras ihop med tahini sesamfrösås. Serveras på en bädd av färska ruccolablad och hackade oliver

    LÄS MER >