Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia
Vinmarinerade revbensspjäll recept

Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • MARINAD

    BULGURPILAFF

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent 500 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 500g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Bulgurpilaff:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Möra revbensspjäll marinerade i rödvin och varma kryddor. Serveras tillsammans med bulgurpilaff och en stor klick äkta grekisk yoghurt. En lyxig festrätt som sköter det mesta själv och inte tar särskilt lång tid att förbereda.

    Laga något gott

    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >