Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia
Vinmarinerade revbensspjäll recept

Vinmarinerade revbensspjäll – Afelia

Möra revbensspjäll marinerade i rödvin och varma kryddor. Serveras tillsammans med bulgurpilaff och en stor klick äkta grekisk yoghurt. En lyxig festrätt som sköter det mesta själv och inte tar särskilt lång tid att förbereda.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • MARINAD

    BULGURPILAFF

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent

    Äkta Grekisk Yoghurt 10%

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Bulgurpilaff:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >
    Lammfarsbullar Med Halloumi Recept

    Lammfarsbullar med halloumi

    Ett lite lyxigare alternativ till de klassiska köttbullarna! Här har nötfärsen bytts ut mot lammfärs och bullarna har fyllts med krämig halloumiost. Servera tillsammans med

    LÄS MER >
    Grillad Sheftaliakorv Recept

    Grillad sheftaliakorv

    Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.

    LÄS MER >