Search
Kikärtsbullar Recept

Kikärtsbullar

Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera gärna med tzatziki, grönsaker och stora gröna oliver.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Marinerade oliver med feta

    Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad

    LÄS MER >
    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >

    Halloumispett med Tzatziki

    Få grillkvällen att glöda ännu mer med färgglada halloumispett. Halloumi, paprika, tomat och oliver – vad mer behövs? Vad sägs om varma pizzabotttnar och krämig

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >