Auberginer med lök och feta
Auberginer med lök och feta recept

Auberginer med lök och feta

Den krämiga auberginen ihop med sältan från fetaosten blir en underbar kombination. Här med lök, tomater och persilja. Serveras varma med klyftpotatis eller ris.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumigryta med linser och soltorkade tomater Recept

    Halloumigryta med linser

    Halloumi i gryta? Ja, absolut! Prova favoriten halloumigryta med linser, färska grönsaker och soltorkade tomater från vårt skafferi. En smakrik gryta att värma sig med

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >