Auberginer med lök och feta recept

Auberginer med lök och feta

Den krämiga auberginen ihop med sältan från fetaosten blir en underbar kombination. Här med lök, tomater och persilja. Serveras varma med klyftpotatis eller ris.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fasolia Vita Bonor Med Olivolja Recept

    Vita bönor med olivolja

    En busenkel smårätt eller bönsallad med grönsaker och rikliga mängder olivolja. Passar utmärkt ihop med en bit grillad fisk eller som enklare huvudrätt tillsammans med

    LÄS MER >
    Halloumigryta med linser och soltorkade tomater Recept

    Halloumigryta med linser

    Halloumi i gryta? Ja, absolut! Prova favoriten halloumigryta med linser, färska grönsaker och soltorkade tomater från vårt skafferi. En smakrik gryta att värma sig med

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >