
Skagenröra- toast med pepparrot
Skagenröra med smak av pepparrot som vi serverar på en toast som vi stek i olivolja. Detta blir jättegott och passar otroligt bra till skagenröran.
Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott
Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott
Skagenröra med smak av pepparrot som vi serverar på en toast som vi stek i olivolja. Detta blir jättegott och passar otroligt bra till skagenröran.
Smakrik räkpasta med smulad fetaost och persilja på toppen. En uppskattad skaldjurspasta med grekiska influencer av kalamataoliver och härlig medelhavssmak. Passar utmärkt till en middagsbjudning
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
Vem kan motstå en ovanligt smakrik räkpasta? Med smulad fetaost, oliver, tomat och vitlök ger den vilken vardag som helst ett skimmer av lördag. Bjud
Mixa ihop en basilikadoftande fetaröra och stek några bitar fisk. Lägg dem i ett ugnsvarmt bröd och hugg in. Svårare än så är det inte
Servera en ”kan-jag-ta-om”-pasta. I den här scampipastan möts hetta från chili, krämighet från fetaost och frisk citron, toppat med persilja och rikligt med olivolja. Romantisk