Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

Grillad Seabream Recept

Grillad Seabream

En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens

LÄS MER >
Fontanas Kräftpaj Recept

Fontanas kräftpaj

Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

LÄS MER >
Fetaostgratinerade Räkor Recept

Fetaostgratinerade räkor

Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

LÄS MER >

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR...