Rödbetssallad med getost på knäcke
En riktigt god rödbetssallad kan man ha både till köttbullar och knäckebröd. Vi väljer att byta ut majonnäs och creme fraiche mot getost som ger
Getost är en riktig allkonstnär som passar i massor av rätter. Inte sällan dyker getost upp som små tilltugg. Chèvre chaud är en klassisk fransk rätt där getosten gratineras, himmelskt gott. När getosten värms upp blir smaken mindre stark. Vi älskar getost i matiga sallader, pajer men också som sällskap till ugnsbakade grönsaker. Ett recept vi inte kan få nog av är när getost möter jordgubbar. Servera som sallad eller som dessert med vaniljglass eller grekisk yoghurt. Receptet och annat gott med getost hittar du nedan!
Getost är en riktig allkonstnär som passar i massor av rätter. Inte sällan dyker getost upp som små tilltugg. Chèvre chaud är en klassisk fransk rätt där getosten gratineras, himmelskt gott. När getosten värms upp blir smaken mindre stark. Vi älskar getost i matiga sallader, pajer men också som sällskap till ugnsbakade grönsaker. Ett recept vi inte kan få nog av är när getost möter jordgubbar. Servera som sallad eller som dessert med vaniljglass eller grekisk yoghurt. Receptet och annat gott med getost hittar du nedan!
En riktigt god rödbetssallad kan man ha både till köttbullar och knäckebröd. Vi väljer att byta ut majonnäs och creme fraiche mot getost som ger
Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller
En grekisk twist på en kär svensk klassiker. Här har laxen fyllts med dadlar och täcks med smulad getost och pinjenötter. Ger fiskrätten en helt
Sötpotatis används flitigt i det grekiska köket. Här har vi valt att toppa bakpotatisarna med kanel- och chillistekt lök. Färsk getost ger en syrlig dimension
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA