Getost

Getost är en riktig allkonstnär som passar i massor av rätter. Inte sällan dyker getost upp som små tilltugg. Chèvre chaud är en klassisk fransk rätt där getosten gratineras, himmelskt gott. När getosten värms upp blir smaken mindre stark. Vi älskar getost i matiga sallader, pajer men också som sällskap till ugnsbakade grönsaker. Ett recept vi inte kan få nog av är när getost möter jordgubbar. Servera som sallad eller som dessert med vaniljglass eller grekisk yoghurt. Receptet och annat gott med getost hittar du nedan!

Getost

Getost är en riktig allkonstnär som passar i massor av rätter. Inte sällan dyker getost upp som små tilltugg. Chèvre chaud är en klassisk fransk rätt där getosten gratineras, himmelskt gott. När getosten värms upp blir smaken mindre stark. Vi älskar getost i matiga sallader, pajer men också som sällskap till ugnsbakade grönsaker. Ett recept vi inte kan få nog av är när getost möter jordgubbar. Servera som sallad eller som dessert med vaniljglass eller grekisk yoghurt. Receptet och annat gott med getost hittar du nedan!

Jordgubbar med getost recept

Jordgubbar med getost

Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

LÄS MER >

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR...