Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

En tallrik med räkor i tomatsås serverat med pasta och oliver.

Räkpasta med fetaost och persilja

Smakrik räkpasta med smulad fetaost och persilja på toppen. En uppskattad skaldjurspasta med grekiska influencer av kalamataoliver och härlig medelhavssmak.  Passar utmärkt till en middagsbjudning

LÄS MER >

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR...