
Bläckfisk med grönsaker och Grilloumi
Bläckfisk är ett givet inslag inom grekisk husmanskost och smakar ljuvligt ihop med färska grönsaker och vår egen grilloumi-ost. Tvärtemot vad många tror är det
Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott
Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott
Bläckfisk är ett givet inslag inom grekisk husmanskost och smakar ljuvligt ihop med färska grönsaker och vår egen grilloumi-ost. Tvärtemot vad många tror är det
En lyxig entrérätt med härligt stora, smörstekta tigerräkor, vitt vin och äkta feta från vårt eget familjeskafferi. Ett par droppar sambal ger räkorna lite extra
Skagenröra med smak av pepparrot som vi serverar på en toast som vi stek i olivolja. Detta blir jättegott och passar otroligt bra till skagenröran.
Smakrik räkpasta med smulad fetaost och persilja på toppen. En uppskattad skaldjurspasta med grekiska influencer av kalamataoliver och härlig medelhavssmak. Passar utmärkt till en middagsbjudning
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
Vem kan motstå en ovanligt smakrik räkpasta? Med smulad fetaost, oliver, tomat och vitlök ger den vilken vardag som helst ett skimmer av lördag. Bjud
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA