Kåldolmar i ägg- och citronsås
Kåldolmar i ägg- och citronsås recept

Kåldolmar i ägg- och citronsås

En höstlig rätt som värmer både kropp och sinne. Dessa färsfyllda dolmar får sällskap av en syrlig ägg- och citronsås som rundar av smaken på en god och näringsrik maträtt. Förbered gärna en extra stor sats så räcker dolmarna i flera dagar.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • SÅS

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Sås

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Vegetarisk Recept

    Moussaka vegetarisk

    Här bjuder vi på en vegetarisk variant av vår klassiska moussaka. Med grillade grönsaker som bas har vi fyllt vår moussakaplåt med en mustig tomat-

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >
    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >