Kåldolmar i ägg- och citronsås
Kåldolmar i ägg- och citronsås recept

Kåldolmar i ägg- och citronsås

En höstlig rätt som värmer både kropp och sinne. Dessa färsfyllda dolmar får sällskap av en syrlig ägg- och citronsås som rundar av smaken på en god och näringsrik maträtt. Förbered gärna en extra stor sats så räcker dolmarna i flera dagar.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • SÅS

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Sås

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >
    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >