Cypriotiska små köttbullar
Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

Cypriotiska små köttbullar

Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De finhackade örterna gör sitt för att ge dessa bullar sin speciella karaktär. Servera gärna med stekt potatis och en grönsallad.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

25 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillad Sheftaliakorv Recept

    Grillad sheftaliakorv

    Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.

    LÄS MER >
    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >
    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >