Dadelbollar med choklad och kokos
Dadelbollar med choklad & kokos recept

Dadelbollar med choklad och kokos

En mustigare variant av våra klassiska dadel- och kokosbollar! Här med inslag av choklad, kaffe och grekisk yoghurt som ger en krämigare och något syrligare konsistens. Extra gott till eftermiddagskaffet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-14 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska 350 g

    Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >