Dadelbollar med choklad och kokos
Dadelbollar med choklad & kokos recept

Dadelbollar med choklad och kokos

En mustigare variant av våra klassiska dadel- och kokosbollar! Här med inslag av choklad, kaffe och grekisk yoghurt som ger en krämigare och något syrligare konsistens. Extra gott till eftermiddagskaffet!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10-14 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska 350 g

    Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frasig dessert som kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa

    LÄS MER >