Festbröd Med Oliver Halloumi Och Soltorkade Tomater Recept

Festbröd med oliver, Halloumi och soltorkade tomater

Ett matigt bröd till frukost, brunch och fest. Så enkelt att du kan blanda degen i matberedaren! Med en fyllning på kalamonoliver, halloumi och soltorkade tomater blir det här brödet garanterat måltidens höjdpunkt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner

INGREDIENSER TILL 2 SMÅ BRÖD ELLER 1 STORT

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
oliver kalamata urkärnade i plåtburk

Oliver Kalamata Urkärnade

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >
    Olivbröd Recept

    Olivbröd

    Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta

    LÄS MER >