Festbröd med oliver, Halloumi och soltorkade tomater
Festbröd Med Oliver Halloumi Och Soltorkade Tomater Recept

Festbröd med oliver, Halloumi och soltorkade tomater

Ett matigt bröd till frukost, brunch och fest. Så enkelt att du kan blanda degen i matberedaren! Med en fyllning på kalamonoliver, halloumi och soltorkade tomater blir det här brödet garanterat måltidens höjdpunkt.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

8-10 Portioner

INGREDIENSER TILL 2 SMÅ BRÖD ELLER 1 STORT

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer

Oliver Kalamata Urkärnade

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >
    Pitabröd Med Oliver Recept

    Pitabröd med oliver

    Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och

    LÄS MER >
    Bröd Från Xiliato Recept

    Bröd från Xiliato

    Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett

    LÄS MER >