Focaccia med oliver och kronärtskockor
Focaccia med oliver och kronartskockor recept

Focaccia med oliver och kronärtskockor

Focaccia är inte bara ett härligt luftigt och lite salt bröd, det är snyggt också! Låt det bli en ätbar dekoration på buffébordet eller njut till en soppa, sallad eller tzatziki.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

8 Portioner
  • Till dekoration:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Olivmix Kalamon & Halkidiki Urkärnade

    Olivmix Kalamata & Halkidiki Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Kronärtskockor hela marinerade 530 g

    Kronärtskockor hela marinerade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bröd Från Xiliato Recept

    Bröd från Xiliato

    Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett

    LÄS MER >
    Pitabröd Med Oliver Recept

    Pitabröd med oliver

    Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och

    LÄS MER >