Har du testat att baka med olivolja? Det är ett perfekt trick för att göra kakan mer saftig med en ljuvlig smak. Passa på att ta vara på höstens frukter och skapa en ny favorit!

Har du testat att baka med olivolja? Det är ett perfekt trick för att göra kakan mer saftig med en ljuvlig smak. Passa på att ta vara på höstens frukter och skapa en ny favorit!
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Detta är ett lättbakat och luftigt bröd som är jättegott till tzatziki och hummus. Eller prova att doppa det i olivolja med lite flingsalt
Ett tilltugg som passar till något gott att dricka eller på buffébordet.
Flaounes är ett traditionellt påskbröd från Cypern som är så fantastiskt gott att det bakas året om i familjekök och bagerier. Här bjuder vi på
Focaccia är inte bara ett härligt luftigt och lite salt bröd, det är snyggt också! Låt det bli en ätbar dekoration på buffébordet eller njut
Matiga muffins med härliga smaker. Servera dem till en sallad eller på buffébordet
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA