Olivbröd Recept

Olivbröd

Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta flingsalt. Enkel bakning med goda resultat!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    oliver kalamata urkärnade i plåtburk

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bröd Från Xiliato Recept

    Bröd från Xiliato

    Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett

    LÄS MER >
    Pitabröd Med Oliver Recept

    Pitabröd med oliver

    Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och

    LÄS MER >