Olivbröd
Olivbröd Recept

Olivbröd

Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta flingsalt. Enkel bakning med goda resultat!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    oliver kalamata urkärnade i plåtburk

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >