Filodegspajer med spenat och fetaost

Filodegspajer med spenat och fetaost

En variant på den grekiska klassikern Spinakopita – spenat och fetaostpaj, fast i miniformat. Oemotståndliga på buffébordet eller som liten och frasig förrätt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >
    Saganakistänger Recept

    Saganakistänger

    Friterad ost är en självklar hit bland både vuxna och barn. Här delar vi med oss av ett busenkelt recept på klassiska plockisar gjorda med

    LÄS MER >
    Saganakibollar med oliver recept

    Saganaki olivbollar

    Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >