Filodegspajer med spenat och fetaost
Filodegspajer med spenat och fetaost

Filodegspajer med spenat och fetaost

En variant på den grekiska klassikern Spinakopita – spenat och fetaostpaj, fast i miniformat. Oemotståndliga på buffébordet eller som liten och frasig förrätt.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >

    Friterad zucchini

    Öl gör dessa krispiga godbitar fluffiga som moln! Vår grekiskinspirerade tempura på färsk zucchini fixar du snabbt och enkelt. En plockis som hela familjen kommer

    LÄS MER >