Saganakistänger
Saganakistänger Recept

Saganakistänger

Friterad ost är en självklar hit bland både vuxna och barn. Här delar vi med oss av ett busenkelt recept på klassiska plockisar gjorda med grekisk ost från Fontanas familjeskafferi. Stängerna serveras varma med olivolja och citron. Doppa gärna i hummus, tzatziki eller någon annan god veggieröra!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Kreta Extra Virgin

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Saganakibollar med oliver recept

    Saganaki olivbollar

    Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

    LÄS MER >
    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >