Search

Flaounes – cypriotiskt bröd

Flaounes är ett traditionellt påskbröd från Cypern som är så fantastiskt gott att det bakas året om i familjekök och bagerier. Här bjuder vi på vårt eget recept med halloumi och grilloumiost från Fontanaskafferiet samt grevé som ger brödet en extra kryddig karaktär. Lycka till med bakningen!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

20-25 Portioner
  • Fyllning:

    Topping:

    Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Deg

    Fyllning

    Montering

    Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >
    Olivbröd Recept

    Olivbröd

    Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta

    LÄS MER >
    Pitabröd Med Oliver Recept

    Pitabröd med oliver

    Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och

    LÄS MER >