Påskbröd med mastiha
Påskbröd med masthia recept Fontana

Påskbröd med mastiha

Detta söta påskbröd med mastiha äter man till påsk i Grekland med en kopp kaffe till. Mastiha är en kåda från trädet med samma namn som växer på ön Chios. Brödet dekoreras med ett rödfärgat ägg som symboliserar Jesu blod och det eviga livet. Mastiha finns att köpa i svenska hälsokostbutiker. Glad påsk!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >