Påskbröd med mastiha
Påskbröd med masthia recept Fontana

Påskbröd med mastiha

Detta söta påskbröd med mastiha äter man till påsk i Grekland med en kopp kaffe till. Mastiha är en kåda från trädet med samma namn som växer på ön Chios. Brödet dekoreras med ett rödfärgat ägg som symboliserar Jesu blod och det eviga livet. Mastiha finns att köpa i svenska hälsokostbutiker. Glad påsk!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Olivbröd Recept

    Olivbröd

    Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta

    LÄS MER >