Friterad calamares – Kalamarakia tiganita
Friterad Calamares - Kalamarakia Tiganita Recept

Friterad calamares – Kalamarakia tiganita

Plocka fram fritösen och få härligt krispiga bläckfiskringar som serveras med några droppar citron och en kall öl. Perfekt som smårätt, förrätt eller en medelhavsinspirerad sommarbuffé!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis recept

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk men är ovan vid att laga den själv är det här ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis,

    LÄS MER >