Friterad calamares – Kalamarakia tiganita
Friterad Calamares - Kalamarakia Tiganita Recept

Friterad calamares – Kalamarakia tiganita

Plocka fram fritösen och få härligt krispiga bläckfiskringar som serveras med några droppar citron och en kall öl. Perfekt som smårätt, förrätt eller en medelhavsinspirerad sommarbuffé!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >
    Grillad Seabream Recept

    Grillad Seabream

    En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens

    LÄS MER >