Friterad calamares – Kalamarakia tiganita
Friterad Calamares - Kalamarakia Tiganita Recept

Friterad calamares – Kalamarakia tiganita

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Plocka fram fritösen och få härligt krispiga bläckfiskringar som serveras med några droppar citron och en kall öl. Perfekt som smårätt, förrätt eller en medelhavsinspirerad sommarbuffé!

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >