Ugnsbakad kritharaki med oxkött recept

Ugnsbakad kritharaki med oxkött

En lyxig rätt gjord på högrev som får koka i tomatsås tills köttet blir mört. Serveras med kritharaki som är en grekisk variant av italiensk orzo, en typ av pasta som har formen av riskorn. Används mycket i grytor och pastarisotto.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • KRITHARAKI

    STRÖ ÖVER

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Tomatjuice 1 l

    Tomatjuice

    Läs Mer
    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >
    Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

    Cypriotiska små köttbullar

    Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

    LÄS MER >
    Grillad Sheftaliakorv Recept

    Grillad sheftaliakorv

    Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.

    LÄS MER >