Grilloumibollar
Grilloumibollar recept

Grilloumibollar

Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna äta dem efter maten. Då ringlar man lite av vår goda vildskogshonung över, så att sältan möter sötman och ljuv musik uppstår.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

12 Portioner
  • Panering:

    Till stekning:

    Till severing:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del

    LÄS MER >