Vårrullar med Grilloumi
Vårrullar med grilloumi recept

Vårrullar med Grilloumi

Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del att strimla, skiva och riva. Men det är värt det redan vid första tuggan. Perfekt till förrätt eller på buffén.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

15 Portioner
  • Till pensling:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumi Bao Buns

    Med hoisinsvamp och baobröd blir Grilloumin asiatisk. Om du inte vill baka själv, hittar du bröden i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där kan du också

    LÄS MER >
    Grillad Grilloumipitta Recept

    Grillad Grilloumipita

    Livet behöver inte vara så komplicerat. Är du hungrig? Ta fram ost, tomat, bröd och en klick smakrik röra utan tillsatser. Antingen gör du röran

    LÄS MER >