Grilloumi tikka masala recept

Grilloumi Tikka Masala

Den kryddiga indiska klassikern blir en annan härlig gryta med bitar av Grilloumi. Här har vi fyllt pitabröd med tikka masala. Gillar du att ösa på med sås kan du servera den med ris istället. Mandel är gott i, men kan uteslutas för allergiker. Men glöm för allt i världen inte hummusen!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Myntayoghurt:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent

    Äkta Grekisk Yoghurt 10%

    Läs Mer
    Fontana Hummus Original 200 g

    Hummus Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott