Grilloumi tikka masala recept

Grilloumi Tikka Masala

Den kryddiga indiska klassikern blir en annan härlig gryta med bitar av Grilloumi. Här har vi fyllt pitabröd med tikka masala. Gillar du att ösa på med sås kan du servera den med ris istället. Mandel är gott i, men kan uteslutas för allergiker. Men glöm för allt i världen inte hummusen!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Myntayoghurt:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent 500 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 500g

    Läs Mer
    Fontana Hummus Original 200 g

    Hummus Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Bao buns med grilloumi är en solklar favorit. Här möter asiatiska smaker som hoisinsvamp och baobröd den grekiska klassikern och skapar en ny vegetarisk smaksensation.

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >