fbpx
Halloumiråraka med smulad feta

Halloumiråraka med smulad feta

Halloumi i rårakor gör att de blir härligt krispiga med en naturlig god sälta. Här serverade med räkor och fetaost. En perfekt förrätt!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >
    Grillade sardiner med olivolja och citron Recept

    Grillade sardiner

    En populär medelhavsrätt som ofta serveras med annat smått och gott. Sardinerna grillas krispiga på galler eller i ugn. Se bara till att ha olivolja

    LÄS MER >