Search
Lammfärspaj Med Massor Av Smak Recept

Lammfärspaj med massor av smak

Paj på grekiska med lamm, oliver och soltorkade tomater! Gör din egen pajdeg eller använd vår frasiga filodeg om du vill spara tid i köket. En supergod middag som går att fixa i förväg och passar perfekt i matlådan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana One Olivolja 1 litre

One Olivolja

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer
Fontana Feta Grekiska Örter

Feta Grekiska Örter

Läs Mer
Fontana Oliver Halkidiki Urkarnade Ekologiska 290 g

Oliver Halkidiki Urkärnade Ekologiska

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Deg

Fyllning

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Rödbetspaj Recept

Rödbetspaj

En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i

LÄS MER >

Spenatpaj – Spenakopita

En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

LÄS MER >