Mandel och dadelkaka med fetaostfrosting och honung

En ljuvligt god fikakaka gjord på mandel och färska dadlar. Frostingen består av vår egen fetaost, honung och valnötter. Kakan håller sig saftig i flera dagar. Perfekt till julfikat!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Frosting

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Frosting

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >