Mandel och dadelkaka med fetaostfrosting och honung

Mandel och dadelkaka med fetaostfrosting och honung

En ljuvligt god fikakaka gjord på mandel och färska dadlar. Frostingen består av vår egen fetaost, honung och valnötter. Kakan håller sig saftig i flera dagar. Perfekt till julfikat!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Frosting

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Frosting

    fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >