Search

Marinerade oliver med feta

Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad feta och ett gott bröd till. Perfekt som tilltugg på buffén eller till grillkvällen.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    oliver kalamata urkärnade i plåtburk

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Halkidiki Oliver Utan Kärnor

    Halkidikioliver utan kärna

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Inbakad Fetaost Recept

    Inbakad fetaost

    Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Halloumispett med Tzatziki

    Få grillkvällen att glöda ännu mer med färgglada halloumispett. Halloumi, paprika, tomat och oliver – vad mer behövs? Vad sägs om varma pizzabotttnar och krämig

    LÄS MER >