Rödbetssallad med getost på knäcke
Rödbetssallad Med Getost På Knäcke Recept

Rödbetssallad med getost på knäcke

En riktigt god rödbetssallad kan man ha både till köttbullar och knäckebröd. Vi väljer att byta ut majonnäs och creme fraiche mot getost som ger rödbetsröran en alldeles speciell sälta. Ett par droppar honung hjälper till att balansera de olika smakerna. Även god som dipp!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Krämig Grönkålssallad Recept

    Krämig Grönkålssallad

    Vem påstod att grönkål är trist? Här har vi förberett en krämig grönkålssallad med dijonmajonnäs, krossade valnötter och gravieraost från vårt premiumsortiment. Julens garanterat godaste

    LÄS MER >
    Varm Caprese Recept

    Varm caprese

    En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens

    LÄS MER >