Rödbetssallad med getost på knäcke
Rödbetssallad Med Getost På Knäcke Recept

Rödbetssallad med getost på knäcke

En riktigt god rödbetssallad kan man ha både till köttbullar och knäckebröd. Vi väljer att byta ut majonnäs och creme fraiche mot getost som ger rödbetsröran en alldeles speciell sälta. Ett par droppar honung hjälper till att balansera de olika smakerna. Även god som dipp!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >
    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >

    Grilloumisallad med Quinoa

    En god och hälsosam sommarsallad med quinoa, grilloumi och stora härliga halkidikioliver från Fontanas medelhavsskafferi. Går snabbt att röra ihop till en kalorisnål lunch eller

    LÄS MER >