Rödbetssallad med getost på knäcke
Rödbetssallad Med Getost På Knäcke Recept

Rödbetssallad med getost på knäcke

En riktigt god rödbetssallad kan man ha både till köttbullar och knäckebröd. Vi väljer att byta ut majonnäs och creme fraiche mot getost som ger rödbetsröran en alldeles speciell sälta. Ett par droppar honung hjälper till att balansera de olika smakerna. Även god som dipp!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bakad fetaostsallad Recept

    Bakad fetaostsallad

    Bakad fetaostsallad är den perfekta rätten att svalka sig med i sommarvärmen eller som en snabblagad lunch. Fetaosten blir underbart krämig när man ugnsbakar den

    LÄS MER >