Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås
Pepparsås till saffransfriterad blomkål Recept

Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås

Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på julbordet, till exempel.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Smet:

    4-pepparsås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Sås:

    Blomkål:

    Smet:

    Fritering:

    Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott