Search
Pepparsås till saffransfriterad blomkål Recept

Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås

Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på julbordet, till exempel.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Smet:

    4-pepparsås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Fettfri

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Sås:

    Blomkål:

    Smet:

    Fritering:

    Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Friterad zucchini

    Öl gör dessa krispiga godbitar fluffiga som moln! Vår grekiskinspirerade tempura på färsk zucchini fixar du snabbt och enkelt. En plockis som hela familjen kommer

    LÄS MER >
    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >
    Ägghalvor Med Oliver Recept

    Ägghalvor med oliver

    En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

    LÄS MER >