Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås
Pepparsås till saffransfriterad blomkål Recept

Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås

Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på julbordet, till exempel.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Smet:

    4-pepparsås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Fettfri

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Sås:

    Blomkål:

    Smet:

    Fritering:

    Tips

    fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >