Pepparsås till saffransfriterad blomkål Recept

Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås

Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på julbordet, till exempel.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Smet:

    4-pepparsås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Fettfri

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Sås:

    Blomkål:

    Smet:

    Fritering:

    Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >
    Ägghalvor Med Oliver Recept

    Ägghalvor med oliver

    En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

    LÄS MER >