Pepparsås till saffransfriterad blomkål Recept

Saffransfriterad blomkål med 4-pepparsås

Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på julbordet, till exempel.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Smet:

    4-pepparsås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Fettfri

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Äkta Grekisk Yoghurt Laktosfri 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

    Sås:

    Blomkål:

    Smet:

    Fritering:

    Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >