Search
Stekt Saganaki - Saganaki Tiganito Recept

Stekt saganaki – Saganaki tiganito

Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor i olivolja och droppa lite citronsaft över. Perfekt som förrätt eller smårätt på meze-bordet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki Ost

    Saganaki PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >
    Fontana Saganaki olivbollar Recept Bild

    Saganaki olivbollar

    Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

    LÄS MER >