Valnötskaka med apelsinsmak (vegansk)
Valnotskaka Med Apelsinsmak Recept

Valnötskaka med apelsinsmak (vegansk)

En kryddig kaffekaka gjord på Fontanas egen olivolja och stora härliga valnötter. Olivoljan ger ett ännu saftigare resultat och en luftigare kaka. Med en skvätt konjak får du en vuxenkaka med karaktär. Självklart går det bra att byta ut spriten mot apelsinjuice, citronsaft eller vatten.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frisk och frasig sommardessert som kan serveras varm eller kall, och gärna

    LÄS MER >