Search
Bläckfiskarmar i vinägersås på grekisk taverna, serverad med några glas ouzo

Bläckfisk i vinägermarinad

Bläckfisk är en härligt mjuk upplevelse bara den får koka tillräckligt länge. En marinad av god olivolja och vinäger ger bläckfisken både mer smak och syra. Servera med bröd och en mild röra som fava, precis som på tavernan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Sås

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillad Seabream Recept

    Grillad Seabream

    En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens

    LÄS MER >
    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >