Bläckfisk Med Grönsaker Och Grilloumi Recept

Bläckfisk med grönsaker och Grilloumi

Bläckfisk är ett givet inslag inom grekisk husmanskost och smakar ljuvligt ihop med färska grönsaker och vår egen grilloumi-ost. Tvärtemot vad många tror är det inte alls svårt att laga bläckfisk och här har vi gjort det ännu lättare. Dessa paprika- och grilloumifyllda bläckfiskar steks i ugn och serveras med en fin sås på citron och olivolja. Fantastiskt gott till sommarbuffén!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Citronsås

    Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >