Search
Auberginer med lök och feta recept

Auberginer med lök och feta

Den krämiga auberginen ihop med sältan från fetaosten blir en underbar kombination. Här med lök, tomater och persilja. Serveras varma med klyftpotatis eller ris.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >